Make your own free website on Tripod.com

KOLEJ KOMUNITI TELUK INTAN KPTM

KEMUDAHAN DI KOLEJ KOMUNITI TELUK INTAN

 

MAKMAL

Makmal Animasi digunAkan oleh pelajar untuk proses pembelajaran subjek beteraskan animasi seperti 3D, 2D dan lain lain lagi. Makmal ini dilengkapi dengan sistem rangkaian internet.

     
     
 

Makmal Autocad digunakan oleh pelajar pelukis pelan senibina untuk menyiapkan tugasan melukis pelan dengan menggunakan perisian Autocad. Makmal ini juga dilengkapi dengan sistem internet.

     
     
 

Bilik Drafting ini merupakan bilik yang dilengkapi dengan kemudahan yang mencukupi yang digunakan oleh pelajar untuk melukis pelan secara manual

     
     
 

Makmal Sains ini dilengkapi dengan peralatan sains yang mencukupi untuk pengajaran dan pembelajaran matapelajaran beteraskan Sains.

     
     

PERPUSTAKAAN

Kemudahan perpustakaan disediakan oleh pihak kolej bagi membolehkan pelajar mendapat bahan bacaan yang terkini yang tepat dan padat.

     
     

BILIK DARJAH

Bilik darjah ini dilengkapi dengan kemudahan papan putih dan pengudaraan yang selesa yang membolehkan pelajar memberi penumpuan yang sepenuhnya dalam proses P&P di kelas.

     
     

TAMAN REKREASI

Taman Rekreasi ini diwujudkan bagi membolehkan pelajar mengulangkaji pelajaran, selain digunakan oleh pelajar untuk menikmati suasana aman dan damai di sekitar kolej. Taman Rekreasi ini juga digunkan oleh pensyarah untuk pengajaran dan pembelajaran selain dari bilik darjah dan makmal.

Hakcipta Terpelihara 2006 Kolej Komuniti Teluk Intan